Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Extinction το νέο 3D shooter έρχεται στο iOS από την Sakis25 Games (video)Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε δουλειές Ελλήνων Developer και έτσι σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο παιχνίδι από την Sakis25 Games.

Το Extinction είναι ένα top-down 3D shooter παιχνίδι (στο στυλ του GTA) με ζόμπι, πολλά όπλα, οχήματα και προσφέρει άφθονη αιματηρή διασκέδαση. Ξεχάστε τους βαρετούς διαλόγους και τα ατέλειωτα λόγια, το Extinction είναι η άφθονη δράση και η διασκέδαση του να σκοτώνεις ζόμπι με κάθε δυνατό τρόπο.


Έχει γίνει τεράστια δουλεια στο παιχνίδι και είναι δουλειά ενός μόνο ατόμου και αυτό νομίζουμε τα λέει όλα. Μία παρόμοια έκδοση του παιχνιδιού είχα κυκλοφορίσει πριν 3 χρόνια για PC και μπορείτε να την βρείτε δωρεάν από το blog του Developer εδώ. Σε σχέση με την έκδοση για PC υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές και βελτιώσεις, ακόμα και στα γραφικά του παιχνιδιού όπως θα δείτε και από το trailer.


Καλοδουλεμένο, ενδιαφέρον και πάνω από όλα Ελληνικό περιμένουμε σύντομα να το κατεβάσουμε!

Το Extinction θα είναι διαθέσιμο στης 9 Νοεμβρίου του 2012 για το iPhone και το iPad στο App Store με special τιμή στα 0,89 €.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου