Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Άφησαν τα πάντα για τη… “Rosie”Νεόνυμφοι και επαγγελματίες στον τομέα της πληροφορικής, ο Mike και η Natalie Young αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο (ή περισσότερο, ο χρόνος θα δείξει) την άνετη ζωή μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα που είχαν στην Ουάσιγκτον προκειμένου να ζήσουν το όνειρό τους.
Γιάπηδες και οι δύο, μεγαλωμένοι με γονείς αστούς και μαθημένοι σε μια έντονη καθημερινότητα με meetings το πρωί και πάρτι το βράδυ, πήραν τη μεγάλη απόφαση να αλλάξουν άρδην τη ζωή τους.
Η αφορμή δόθηκε βλέποντας μια μέρα σε μια μάντρα τη «Rosie», ένα παλιό λεωφορείο που τους ενέπνευσε για να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στο όνειρό τους!

Αγόρασαν το λεωφορείο και εν τάχει το μεταμόρφωσαν σε ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι. «Σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε παντού, σε διάφορες πολιτείες και να ζήσουμε πέρα από τα καθιερωμένα και συμβατικά που μας επιβάλλει μια μεγαλούπολη…

 
Θέλουμε να έχουμε ελευθερία, την οποία στερηθήκαμε…», λέει το ζευγάρι. Μαζί τους ο Atlas, το αγαπημένο σκυλί της οικογένειας συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου