Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΘΑΝΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. "ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΙΜΑ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. 46ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΘΥΜΑ








Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  πριν από 4 μέρες υπέκυψε στην Ουρολογική Κλινική του Λαικού Νοσοκομείου
εργαζόμενος του νοσηλευτικού ιδρύματος όταν είχε εισαχθεί για λεπτή επέμβαση στην ουροδόχο κύστη. Ο 46χρονος Σ.Σ(τα στοιχεία του στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου), φέρεται κατά τις καταγγελλίες συγγενικών του πρόσώπων να υπέκυψε εξαιτίας αβλεψίας και λάθους "να του τοποθετήσουν λάθος αίμα κατά την χειρουργική επέμβαση". Αυτά μάθαμε από έγκυρες πηγές αυτά σας μεταφέρουμε.


Το θέμα είναι πολύ μεγάλο. Κι αυτό γιατί πολλοί συνδυάζουν τον θάνατο του ασθενή με την πρόσφατη νέκρωση που υπήρξε στα δημόσια νοσοκομεία από τις συνεχείς κινητοποιήσεις που δημιούργησαν χάος αφού και το Λαικό λειτουργούσε αυτές τις μέρες με προσωπικό ασφαλείας.

Αναμένουμε την τοποθέτηση του υπουργείου Υγείας ώστε να διακριβωθεί από τι υπέκυψε ο ασθενής, γιατί το θέμα δεν ανακοινώθηκε και γιατί δεν έχει δοθεί έκταση.

Επίσης αναμένουμε την τοποθέτηση των εργαζομένων του νοσοκομείου για τον θάνατο του συναδέρφου τους που χάθηκε τόσο πρόωρα.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου