Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Πατέρας σκότωσε των 3 μηνών γιο του επειδή έκλαιγε όταν έπαιζε Xbox




Ο Jacob David Hartley, ομολόγησε ότι σκότωσε το νεογέννητο αγοράκι του, επειδή το κλάμα του τον ενοχλούσε
και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί καθώς έπαιζε video game.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την Πέμπτη, ο 20χρονος Hartley από τη Lakeland της Florida, είχε στην αγκαλιά το τριών μηνών γιο του, Colton, για περίπου 30 λεπτά ενώ έπαιζε για πέντε ώρες Xbox.


Κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου παιχνιδιού ο 20χρονος τσαντίστηκε τόσο πολύ με τον γιο του, επειδή έκλαιγε δυνατά που του πήρε τα δύο χέρια και τον χτύπησε δυνατά. 
«Ανάθεμά σε Colton κοιμήσου επιτέλους” έλεγε σύμφωνα με τη μητέρα του νεογέννητου αγοριού Amber Newton.
Τότε, η νεαρή μητέρα άκουσε τις φωνές και άρπαξε το μωρό της από τον Hartley. 
Εκείνος, αφού σταμάτησε για λίγο από το video-game του, πήγε για δουλειά στην αποθήκη του Sam’s Club. Όταν γύρισε στο σπίτι, άρχισε να παίζει πάλι έως τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής και μετά πήγε για ύπνο.
Εκείνη την ώρα ο μικρός Colton ξύπνησε επειδή πεινούσε. Η σύζυγός του σηκώθηκε και τον έδωσε για λίγο στον Hartley να τον κρατήσει μέχρι να του φτιάξει το γάλα του. 
Ο Hartley ισχυρίζεται ότι αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε είδε την Amber να κρατάει το γιο της, ο οποίος αιμορραγούσε από το στόμα και τη μύτη. Ο μικρός Colton ξεψύχησε από τα τραύματα που είχε στο κεφάλι σύμφωνα με τους γιατρούς. 
Ήταν θέμα χρόνου ο πατέρας κτήνος να παραδεχθεί ότι είχε χτυπήσει δυνατά το γιο του όχι μόνο την Πέμπτη το πρωί, αλλά ακόμη μία φορά την προηγούμενη εβδομάδα. 
Ο 20χρονος πατέρας κτήνος κρατείται στις φυλακές Polk County και κατηγορείται για ανθρωποκτονία ανηλίκου.






Πηγή: http://zoo-m.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου