Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ο Στρος Καν έκανε σεξ και οι άλλοι κοιτούσαν







Με ένα πάρτι οργίων ολοκληρώθηκε το γεύμα του Ντομινίκ Στρος Καν σε πολυτελές εστιατόριο του Παρισιού, το Μάιο του 2009, όπως αποκάλυψαν οι ιδιοκτήτες «αλυσίδας» οίκων ανοχής.
Ο εξευτελισμός για τον πρώην ισχυρό άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν έχει τελειωμό, καθώς ο Ντομινίκ Αλντερβιρέλ και η Μπεατρίς Λεγκρέν με συνέντευξή τους στην ισπανική έκδοση του «Vanity Fair» έριξαν νέο νερό στο μύλο των «γαργαλιστικών» αποκαλύψεων.


Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δύο μαστροπών πολυτελείας, το ερωτικό πάρτι πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2009, στο εστιατόριο «L'Aventure». Λίγο πριν, ο Στρος Καν είχε ολοκληρώσει το γεύμα του στο ισόγειο του εστιατορίου.

Το «κυρίως πιάτο» όμως ήταν στο υπόγειο. «Το πάρτι διήρκεσε λίγο περισσότερο από τέσσερις ώρες. Η σεξουαλική επαφή του Ντομινίκ Στρος Καν με το κορίτσι δεν διήρκεσε παραπάνω από μισή ώρα», δηλώνει η Μπεατρίς.

Την ώρα που ο Στρος Καν συνευρισκόταν με τη νεαρή κοπέλα, παρακολουθούσαν άλλοι πέντε άνδρες, οι οποίοι αυτοϊκανοποιούνταν, προσθέτει ο Ντομινίκ Αλντερβιρέλ, γνωστός και ως «Ντοντό Λα Σομίρ» (Dodo La Saumure).

«Η κοπέλα μου είπε ότι είχε πάρει Viagra (...) και ότι είχε μικρό πέος, όμως δεν είχε πρόβλημα γιατί ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Νταβίντ Ροκέ της είχε δώσει 500 ευρώ και αυτό ήταν όλο», συνεχίζει η Μπεατρίς.

«Ακόμα έχω την εικόνα του Ντομινίκ Στρος Καν, φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο. Με κατεβασμένο το παντελόνι, είχε τέσσερις σεξουαλικές επαφές με την κοπέλα, η οποία βρισκόταν ελάχιστα μέτρα μακριά μας, πεσμένη στα γόνατα», ολοκληρώνεται η διήγηση της Μπεατρίς Λεγκρέν.

Το όνομα του συνεργάτη της, Ντομινίκ Αλντερβιρέλ, έγινε γνωστό, όταν αποκαλύφθηκε πως ήταν ο άνθρωπος που διοργάνωνε τα σεξουαλικά πάρτι για τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες του κόσμου.



























Πηγή: http://zoo-m.blogspot.com/2012/03/blog-post_9052.html#ixzz1q2FLX9QT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου