Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Άδωνης για Καρατζαφέρη: «Δεν ασχολούμαι με ΚΑΤΙΝΙΕΣ και παραπολιτική…»


«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Δεν θα παίξω ποτέ στο πόκερ ή κορώνα γράμματα την παρουσία της Ελλάδας στο ευρώ. Σέβομαι και αγαπώ τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ τον παρακαλώ να σεβαστεί και εκείνος τη πολιτική διαφωνία που είχαμε» είπε στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρώην υπουργός αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τη στάση του κ. Καρατζαφέρη απέναντι στους δυο πρώην βουλευτές του και ειδικά στον ίδιο ως προς τον ίδιο για τις…καρέκλες:


«Εγώ ρωτήθηκα από τον Παπαδήμο αν θέλω να κρατήσω το χαρτοφυλάκιό μου και είπα όχι. Είναι κρίμα γιατί τον αγαπάω, οποιαδήποτε μομφή για τις καρέκλες είναι το λιγότερο ανέντιμη στάση».

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «κατινιές και παραπολιτική» αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν από τον κ. Καρατζαφέρη για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ ο αδελφός του Α. Γεωργιάδη, Λεωνίδας, ενώ για τον Πάνο Καμμένο είπε χαρακτηριστικά:

«Τον προσκαλώ οποτεδήποτε και όπου επιλέξει για δημόσιο διάλογο για να δούμε αν αυτά που λέει στέκουν ή δεν στέκουν. Να πούμε αλήθειες. Όποιος λέει ότι γίνεται εντός της ευρωζώνης και της Ε.Ε. χωρίς κάποιας μορφής μνημόνιο είναι μεγάλος ψεύτης…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου