Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η ΓΑΔΑ εκθέτει άγρια τον Παπαδήμο! Κρατάει 3 νεαρούς φυλακισμένους 37 μέρες!




Τρεις νεαροί που συνελήφθησαν στις 12 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στην ψήφιση του Μνημονίου 2, βρίσκονται... προφυλακισμένοι στη ΓΑΔΑ εδώ και 37 ημέρες, σε άθλιες συνθήκες. Η επίσημη δικαιολογία της ΕΛΑΣ για το ότι δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα από τη ΓΑΔΑ, είναι πως «δεν υπάρχει χώρος στις φυλακές».


Αναδημοσιεύουμε email που μας έστειλαν φίλοι των παιδιών. Αναδημοσιεύστε το όσο και όπου μπορείτε. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τρεις ανθρώπους, στη θέση των οποίων θα μπορούσε να βρίσκεται οποιοσδήποτε από εμάς.

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΤΙΣ 12/02/2012 ΟΤΙ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΑΥΛΙΖΟΝΤΑΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΗΛΙΟΣ), ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ (Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ) ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ:
ΠΑΝΤΑΖΩΝΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΚΙΟΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ












































































Πηγή: http://zoo-m.blogspot.com/2012/03/3-37.html#ixzz1pk39YCGs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου