Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αστυνομικός έκανε ηλεκτροσόκ σε τυφλό-''σαμουράι''

Tο όργανο της τάξης μπέρδεψε το μπαστούνι του τυφλού και έτσι ''εξόντωσε τον σαμουράι, προκαλώντας πανικό. Η απολογία του και η τραυματική εμπειρία του θύματος (Vid)




Police use Taser on blind man after stick... από depy6 Επηρεασμένος από κινηματογραφικές ταινίες, φάνηκε πως ήταν αστυνομικός στο Chorley της αγγλικής περιοχής Lancashire, ο οποίος εξουδετέρωσε το ''δράστη'' που πίστεψε πως υπάρχει, με πιστόλι ''teaser'', όπως αναφέρει το BBC.

Το διορατικό όργανο και μάλλον μύωπας, μπέρδεψε το λευκό μπαστούνι του τυφλού Colin Farmer, 61 ετών, πιστεύοντας πως είναι όπλο σαμουράι!

Έτσι, αποφάσισε να δράσει και να προστατεύσει την τοπική κοινωνία από τον ''εχθρό'', χρησιμοποιώντας όλη του την επαγγελματική τέχνη. Όταν ο ''επικίνδυνος'' δεν υπάκουσε στις εντολές του, δέχτηκε βολή 50.000 βόλτ με πιστόλι ''taser''.

''Ένιωσα σα να είχα ακουμπήσει ηλεκτρικό πυλώνα'' δηλώνει έκπληκτος ο 61χρονος στο BΒC και προσθέτει πως: ''Ήταν μία τραυματική εμπειρία για εμένα και από εκείνη τη στιγμή φοβάμαι να βγω μόνος μου από το σπίτι. Έτρεμα σαν το φύλλο΄΄.

Αμέσως μετά την επίθεση το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα να λάβει τη βαθιά συγγνώμη του αστυνομικού που έκανε τόσο μεγάλη γκάφα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό και τόνισε πως η υπόθεση διερευνάται και πως ο εν λόγω αστυνομικός θα απομακρυνθεί από το σώμα, μάλλον λόγω βλακείας και καλπάζουσας φαντασίας, προσθέτουμε εμείς...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου