Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Αίσχος! - "Χαράτσι" στα παιδιά μας ζήτησε η τρόικα;


Προχθές το βράδυ υπήρξαν πληροφορίες ότι η τρόικα έχει συμφωνήσει με την κυβέρνηση μετά την ψήφιση των μέτρων να ακολουθήσει νέο πακέτο μέτρων.Η τρόικα έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να ψηφιστεί νόμος με τον οποίο οι γονείς θα πληρώνουν φόρο ανάλογα με τα παιδιά που έχουν.
Παράδειγμα: το ζευγάρι που δεν έχει παιδιά θα πληρώνει 400 ευρώ, το ζευγάρι που έχει 1 παιδί θα πληρώνει τα διπλάσια, δηλαδή 800 ευρώ, με δύο παιδιά θα πληρώνει 1.200 ευρώ και με τρία παιδιά 1.600 ευρώ.

Δηλαδή η τρόικα ζητάει μα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος χαράτσι για τα παιδιά του. Με βάση τις πληροφορίες η κυβέρνηση δεν έχει απορρίψει την τερατώδη πρόταση της τρόικας.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει, μεταξύ των άλλων, και μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα. Αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος θα αυξηθεί η υπογεννητικότητα στην χώρα.

Eκτός του ότι η πρόταση είναι εγκληματική, και πρέπει οι τύποι αυτοί να κυνηγηθούν στο Διεθνές Δικαστήριο (αν έγινε), ουσιαστικά μας λένε παραδώστε τη χώρα στους λαθρομετανάστες με τα 10 παιδιά που θα κάνειο καθένας τους, και φύγετε από τη χώρα, γιατί θέλουμενα είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχουν Ελληνες, να κοντράρουν τα νεοταξίτικα σχέδιά μας.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου