Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

League of legends. Η Ελίζ, η Βασίλισσα Αράχνη αποκαλύπτεται





Με αυτή την ενημέρωση κώδικα, θα καλωσορίσουμε μια ηρωίδα με μεγάλη ιστορία στο ρόστερ του League of Legends: Ελίζ, η Βασίλισσα Αράχνη Η ιδέα της δημιουργίας της Ελίζ προέκυψε πριν τρία χρόνια, αλλά η ολοκλήρωση της ηρωίδας αποδείχτηκε απαιτητική. Τελικά η ιδέα μας κατέληξε σε έναν χαρακτήρα που μεταμορφώνεται και έτσι η Ελίζ μπορεί να έχει είτε την ανθρώπινη μορφή ενός μάγου ή μίας φονικής αράχνης.


Ικανότητες (Ανθρώπινη μορφή):

    Σμήνος Αραχνών (Παθητική): Τα ξόρκια της Ελίζ, σε ανθρώπινη μορφή, θα ετοιμάσουν ένα αραχνίδιο όταν στοχεύουν εχθρό.
    Νευροτοξίνη: Η Ελίζ προκαλεί ζημιά σε έναν στόχο βάση την τρέχουσα ζωή του.
    Ασταθές Αραχνίδιο: Η Ελίζ αμολάει ένα αραχνίδιο γεμάτο δηλητήριο που εκρήγνυται όταν πλησιάσει έναν στόχο.
    Κουκούλι: Η Ελίζ ρίχνει μία βολη που ακινητοποιεί τον πρώτο στόχο που θα πετύχει.
    Μορφή Αράχνης: Η Ελίζ μεταμορφώνεται σε μία τρομακτική αράχνη με νέες ικανότητες. Όσο βρίσκεται σε Μορφή Αράχνης, η Ελίζ προκαλεί μπόνους μαγική ζημιά στις επιθέσεις της και έχει αυξημένη ταχύτητα κίνησης, θωράκιση και αντίσταση μαγείας. Κάθε επίπεδο της υπέρτατης ικανότητας, επιτρέπει στην Ελίζ να καλέσει ένα επιπλέον αραχνίδιο.


Ικανότητες (Μορφή Αράχνης):

    Σμήνος Αραχνών (Παθητική): Η Ελίζ καλεί τα αραχνίδιά της να πολεμήσουν στο πλευρό της. Τα αραχνίδια προκαλούν σωματική ζημιά και δέχονται λιγότερη ζημιά από ικανότητες με πολλαπλούς στόχους.
    Δηλητηριώδες Δάγκωμα: Η Ελίζ ορμάει μπροστά και δαγκώνει τον στόχο της, επιβραδύνοντας τον και προκαλώντας μπόνους ζημιά ανάλογα με το πόσο χαμηλά είναι η ζωή του.
    Αραχνο-αμόκ: Η Ελίζ και τα αραχνίδιά της αποκτούν επιπλέον ταχύτητα επίθεσης και την γιατρεύουν σε κάθε επίθεση.
    Ραπέλ:  Όταν στοχεύει εχθρό: Η Ελίζ και τα αραχνίδιά της πηδούν ψηλά στον αέρα και πέφτουν πάνω στον εχθρικό στόχο.
        Όταν στοχεύει έδαφος: Η Ελίζ και τα αραχνίδιά της πηδούν ψηλά στον αέρα και δεν μπορούν να στοχευθούν για δύο δευτερόλεπτα. Εάν ενεργοποιήσετε το Ραπέλ κατά αυτήν την περίοδο, θα πέσετε πάνω στον στόχο σας.
    Ανθρώπινη μορφή: Η Ελίζ παίρνει την ανθρώπινη μορφή της αποκτώντας νέες ικανότητες. Κάθε επίπεδο της υπέρτατης ικανότητας, επιτρέπει στην Ελίζ να καλέσει ένα επιπλέον αραχνίδιο.



Όπως με όλους τους ήρωες μεταμόρφωσης, για να παίξετε επιτυχώς με την Ελίζ πρέπει να ισορροπείτε μεταξύ δύο ξεχωριστών ικανοτήτων. Ωστόσο, περισσότερο από ότι σε οποιονδήποτε άλλο ήρωα, οι δύο μορφές της Βασίλισσας Αράχνης ενσωματώνουν δύο ξεχωριστούς, αλλά συμπληρωματικούς ρόλους. Σε αντίθεση με τον Τζέις, του οποίου η ικανότητα εστιάζει στην ομαλή εναλλαγή από τις ικανότητες μακρινής και κοντινής απόστασης, ή τη Νίνταλι, η οποία χρησιμοποιεί την κίνησή της ως κούγκαρ για να κινηθεί προς τα πίσω και να δημιουργήσει απόσταση για τις επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας, τα δύο σύνολα ικανοτήτων της Ελίζ διαχωρίζονται σαφώς στους ρόλους της μάγισσας και της δολοφόνου.

Στην ανθρώπινη μορφή της ως μάγισσα, η Ελίζ ειδικεύεται στη διατήρηση της απόστασής της χρησιμοποιώντας καταιγιστές ζημιάς με χαμηλό χρόνο επαναφόρτισης και ικανότητες καταστολής πλήθους. Τα ξόρκια της δίνουν έμφαση στην εξασθένιση στόχων με υψηλή ζωή, καθώς προετοιμάζεται για ένα βίαιο τελείωμα με τη μορφή αράχνης. Στην καρδιά του παιχνιδιού είναι η Νευροτοξίνη, η οποία προκαλεί ζημιά βάσει της τρέχουσας ζωής του αντιπάλου. Όσο είναι σε αυτή τη μορφή, δημιουργεί μια μικρή αράχνη κάθε φορά που εξαπολύει ένα ξόρκι. Μόλις μεταμορφωθεί σε αράχνη, καλεί αυτές τις μικρές αράχνες να παλέψουν στο πλάι της. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να αυξήσετε τους υπηρέτες σας ώστε να εκτελέσετε μια τέλεια δολοφονία.

Μόλις η Ελίζ μεταμορφωθεί σε αράχνη δολοφόνο, οι ικανότητές της αποκτούν εντελώς διαφορετικό θέμα. Κερδίζει αρκετά μπόνους στις ικανότητές της για μάχη σώμα με σώμα και ενεργοποιούνται οι μικρές αράχνες της για να τη βοηθήσουν να προκαλέσει γρήγορα ζημιά σε έναν αντίπαλο. Χρησιμοποιώντας την Αναρρίχηση, μπορεί να αναρριχηθεί πάνω από το πεδίο της μάχης, να γίνει αόρατη και να αποφύγει τη στόχευση για μικρό διάστημα. Μόλις αρχίσει να αιωρείται, μπορεί να πλησιάσει έναν κοντινό εχθρό από ψηλά και να τον περικυκλώσει με τις μικρές αράχνες. Αυξάνοντας την Ταχύτητα Επίθεσης των υπηρετών της με τη Μικρομανία, μπορεί να επιτεθεί κοντινό εχθρό, καθιστώντας τον ευάλωτο για εκτέλεση με την ικανότητα Δηλητηριώδες Δάγκωμα.

Το κλειδί για τα βέλτιστα αποτελέσματα με τη Βασίλισσα Αράχνη είναι η αποτελεσματική χρήση τόσο της μορφής αράχνης όσο και της ανθρώπινης μορφής. Η επιλογή του πότε πρέπει να παραμείνετε ασφαλής στη μορφή μάγισσας όσο μάχεστε για να δημιουργήσετε την ευκαιρία για ένα αποτελεσματικό χτύπημα αράχνης θα καθορίσει την επιτυχία ή την αποτυχία στις Αρένες της Δικαιοσύνης. 


Μυθολογία:

Μοχθηρή και κομψή, η χαρισματική Ελίζ παγιδεύει τόσο τους αθώους όσο και τους άπληστους στον ιστό της απάτης της. Αν και τα θύματά της ανακαλύπτουν τους πραγματικούς σκοπούς τους, κανένα δεν επέζησε για να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά που κρύβονται πίσω από το αινιγματικό της προσωπείο.

Σε σκοτεινές αίθουσες, μακριά από το αδιάκριτο βλέμμα της κοινωνίας, η Ελίζ δίδασκε το λόγο μιας μυθικής θεάς αράχνης. Οι απεγνωσμένοι πιστοί της διψούσαν για την εύνοια της θεάς, πιστεύοντας ότι η ευλογία της ήταν η πηγή της ζωντάνιας και της δύναμης της Ελίζ. Όταν η Ελίζ ανήγγειλε ότι θα ηγούνταν ενός προσκυνήματος στο ναό της θεάς αράχνης, επέλεξε να την ακολουθήσουν μόνο οι πιο ευσεβείς μαθητές της. Εκστασιασμένοι, οι λίγοι εκλεκτοί την ακολούθησαν τυφλά σε ένα επικίνδυνο ταξίδι στη θάλασσα. Όταν έφτασαν στον τελικό προορισμό τους, τα μυστηριώδη Νησιά της Σκιάς, η Ελίζ τους οδήγησε σε μια σπηλιά καλυμμένη από ιστούς. Καθώς περίμεναν να δο&9965;ν έναν ναό, η ομάδα κοίταξε μπερδεμένη την ιέρειά της. Στράφηκε προς το πλήθος υψώνοντας θριαμβευτικά τα χέρια της, αποκαλύπτοντας παράξενα, αραχνόμορφα πόδια που φύτρωναν από την πλάτη της. Αντικρίζοντας για πρώτη φορά την τρομακτική πραγματική μορφή της, οι πιστοί της Ελίζ προσπάθησαν να το σκάσουν, αλλά εξαπέλυσε μαγικούς ιστούς για να τους παγιδεύσει. Με τα θύματα της παγιδευμένα πλέον, στράφηκε προς τη σπηλιά βγάζοντας μια διαπεραστική στριγκλιά. Ένα νεκροζώντανο τέρας-αράχνη αναδύθηκε από το σκοτάδι, σύροντας το αποκρουστικό του σώμα σε χοντρά, μυτερά πόδια. Οι πιστοί της Ελίζ ούρλιαζαν καθώς η τερατώδης αράχνη τους καταβρόχθιζε ζωντανούς. Πλησίασε το χορτασμένο πλάσμα, αφαίρεσε το δηλητήριό του και ήπιε την παράξενη ουσία. Αμέσως, μια αίσθηση αναζωογόνησης πλημμύρισε τις φλέβες της. Καταφέρνοντας για ακόμη μία φορά να καθυστερήσει τη θνητότητα, η Ελίζ έφυγε για να συναντήσει το ποίμνιό της. Ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι οι σύντροφοί τους είχαν επιλέξει να παραμείνουν στην ιερή οικία της θεάς αράχνης. Η Ελίζ του διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα ηγείτο και άλλου προσκυνήματος. Η θεά αράχνη θα περίμενε.

«Οι πραγματικοί πιστοί δεν χρειάζεται να φοβούνται την αγκαλιά της αράχνης.» - Ελίζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου