Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ζωή Γεωργαντά…Κατασκεύασαν το έλλειμμα στην ΕΛΣΤΑΤ…Ο Παπανδρέου έβγαλε 180 φορές περισσότερα




Η κ.Ζωή Γεωργαντά καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 κατήγγηλε τον κ.Παπανδρέου πως πόνταραν στη πτώχευση της Ελλάδας και τώρα έχουν βγάλει 180 φορές παραπάνω τα λεφτά που πόνταραν.


Είπε πως το έλλειμμα έφτασε στα ύψη επειδή......
τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ήταν κατασκευασμένα.

Τόνισε χαρακτηριστικά πως ακόμα και αν το έλλειμμα ήταν πιο μεγάλο ήταν μεγάλο λάθος του κ.Παπακωσταντίνου και κ.Παπανδρέου να βγαίνουν να το φωνάζουν για 10 μήνες.

Και η Ιρλανδία είχε υψηλό έλλειμμα αλλά δεν βγήκε να το φωνάξει πρόσθεσε.

Το ίδιο πάνε να κάνουν και τώρα με τον ΟΣΕ ο οποίος αρχίζει και αναβιώνει αλλά αυτοί θέλουν να τον πτωχεύσουν για να κερδίσουν.

Και αν ο κ.Παπακωνσταντίνου δεν τα ήξερε αυτά έπρεπε να είχε παρατηθεί και όχι να κρατήσει αυτή την καταστροφική στάση είπε η κ.Γεωργαντά.

Κατήγγειλε πως μας δεν μας ρωτούσαν ποτέ, αλλά μας είχαν μόνο να βάζουμε σφραγίδες. Ο κ.Γεωργίου ποτέ δεν μας έδειχνε στοιχεία με το έλλειμμα και αυτό επειδή έπαιρνε εντολές είτε από την τρόικα είτε από από τον κ.Παπακωνσταντίνου τόνισε.

Σε ερώτηση της γιατί δεν τα είπε νωρίτερα όλα αυτά απάντησε πως υπήρξε φίμωμα από τον κ.Γεωργίου. Αλλά εγώ ωστόσο είχα στείλει επιστολές στον κ.Πετσάλνικο και είχα δώσει συνεντεύξεις σε εφημερίδες και κανάλια αλλά τότε δεν ακουγόμουν.
















































































ΠΗΓΗ: http://sfinaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου